Lagerplads

Vi kender det alle sammen. Efter længere tid i en bolig får man samlet en masse sager sammen, som man har købt eller fået igennem årene. Bliver det hele for overvældende, eller skal man flytte, er det en ide at skaffe sig ekstra lagerplads, som her. Ekstra lagerplads kan tilkøbes i depotrum og hos opmagasinerings firmaer rundt omkring i landet. Fordelen ved at have ekstra lagerplads er muligheden for at skabe frirum i boligen fra alle sagerne der fylder, men som egentlig ikke bliver brugt.  Lagerplads kan oversættes med flere kvadratmeter til boligen – blot eksternt.

Hvis du står foran et udlandsophold, men i perioden ikke har fast bolig, kan du også få brug for lagerplads. Her kan dine ting trygt stå imens du er væk og du kan flytte tingene fra lageret ind i din bolig ved hjemkomsten igen.
Sikkerheden er i tip hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres lagerplads. Man kan købe så meget lagerplads man vil, så det matcher ens behov for lagerplads til den mængde ejendele man måtte have.

Inden du køber du lagerplads til dine ejendele hos os, skal du huske at tjekke op på dine forsikringer. Hvis du ønsker, at dine sager skal være forsikrede under opbevaringsperioden hos os, er det dit eget ansvar at have din indboforsikring i orden, da det er den der dækker ved eventuelt indbrud eller skade på dine opmagasinerede sager.

Alle depotrum og lagerplads er som regel med gulvvarme og er alle opvarmede, så dine sager og møbler opbevares tørt og varmt på deres lagerplads. De opvarmede rum sikre dine ejendele optimale frohold under opbevarings tiden hos os.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *